Alina Dumitrescu

Alina Dumitrescu

Partener
alina.dumitrescu@pageone.ro

Competențe

Alina Dumitrescu aduce clienților săi 20 de ani de experiență în audit, consultanță precum și în funcții cheie de director financiar, manager de proiect și corporate controller în mai multe companii multinaționale din Belgia, Canada și România.

Între 2006 și 2009, Alina a fost Associate Director la Deloitte România – Financial Advisory Services. În această calitate, a condus investigații de Due Diligence pentru următoarele industrii: IT, Media & Telecom, Healthcare, Imobiliare, Manufacturing și Insurance.

Anterior acestei perioade a lucrat timp de 7 ani că auditor senior la Ernst & Young în Belgia. De asemenea, a deținut funcții cheie (director financiar, controller, project manager) în companii multinaționale din Belgia, Canada și România.

În ultimii 11 ani, ea a fost implicată îndeaproape în numeroase tranzacții de fuziuni și achiziții la nivel local și European și a lucrat intens cu investitori internaționali și firme de Private Equity.

Studii și angajament social

Alina deține o diplomă de licență de la Universitatea Politehnică București și o diplomă de licență în contabilitate de la Chambre Belge des Comptables et Expert-comptables de Liege/Belgia. Este contabil autorizat în Belgia și România. De asemenea, deține o certificare IFRS de la EXEC-EDU, asociată cu Becker Professional, partener ACCA Gold.

Alina este membru activ al rețelei Professional Women Network, o asociație non-profit internațională, care are scop sprijinirea și încurajarea avansării profesională femeilor în carieră. Este moderator și formator pentru femeile antreprenor în domeniile “Acces la finanțare” și “Crearea planului de afaceri”.

Call now
for free consultation
: +40 735 831 431
Mail now
free consultation
: office [at] pageone.ro

Aveți nevoie de consultanță?

Realizăm pachete personalizate, care satisfac toate nevoile financiar-contabile, de planificare si de gestiune manageriala ale afaceri