Vali Zeller

Vali Zeller

Partener
Vali Zeller are peste 23 de ani de experiența în funcții cheie de Director financiar, Manager de proiect și Auditor intern în mai multe companii multinaționale din Elveția și Germania. Ca Auditor intern, a condus proiecte în vederea integrării companiilor achiziționate de Grup, cu cifră de afaceri de peste 200 milioane de Euro.
Biografie
Alina Dumitrescu

Alina Dumitrescu

Partener
Alina Dumitrescu aduce clienților săi 20 de ani de experiență în audit, consultanță precum și în funcții cheie de director financiar, manager de proiect și corporate controller în mai multe companii multinaționale din Belgia, Canada și România.
Biografie
Petronela Albescu
Petronela Albescu aduce clienților săi peste 25 de ani de experiență în contabilitate și consultanță fiscală și financiară, fiind fondator și partener în cadrul firmei de contabilitate Fiscont Accounting Controller în cadrul căreia a coordonat în ultimii 20 de ani departamentul de consultanță strategică.
Biografie
Call now
for free consultation
: +40 735 831 431
Mail now
free consultation
: office [at] pageone.ro

Aveți nevoie de consultanță?

Realizăm pachete personalizate, care satisfac toate nevoile financiar-contabile, de planificare si de gestiune manageriala ale afaceri