Indiferent de mărimea companiei sau de industria în care activează, alocăm timpul și echipa necesară pentru a înțelege mecanismele și stilul de lucru pentru a putea fi mai aproape de cerințele clientului. Astfel putem să înlocuim sau să suplimentăm principalele roluri financiar-contabile și de gestionare a resurselor companiei dvs.

Pentru fiecare client serviciile sunt grupate în pachete personalizate, care satisfac toate nevoile financiar-contabile, de planificare și de gestiune managerială ale afacerii.

Experiența acumulată în consultanță, management sau antreprenoriat și sute de misiuni cu grad ridicat de dificultate încheiate, ne recomandă că cea mai bună echipa care să va fie alături pentru înțelegerea și urmărirea afacerii dumneavoastră.

CONTABILITATE

Știm cât de important este pentru dvs. să puteți lua decizii corecte în timp util pe informații corecte, astfel că documentele primare puse la dispoziție sunt atent analizate atât din punct de vedere contabil, cât și fiscal și abia apoi înregistrare în softul de contabilitate.
Mai multe detalii

CONTROLLING

Succesul unei afaceri se bazează pe un plan bun, dar și pe implementarea lui corectă și urmărirea în timp. Stabilirea și planificarea indicatorilor financiari, împreună cu propunerea de structuri de raportare customizate pe specificul clienților și al industriilor în care operează este una din expertizele noastre principale.
Mai multe detalii

CONSULTANȚĂ

Fiscalitatea este o componentă esențială a oricărei afaceri atât în cadrul operațiunilor de zi cu zi cât și atunci când intenționează să treacă prin procese de reorganizare sau să participe la fuziuni și achiziții.
FiscalitateFuziuni și achiziții

INTERIM MANAGEMENT

Avem experiență necesara pentru a vă oferi suport în rezolvarea unor probleme organizaționale prin infuzie de resurse, competențe și abilități de management (Interim Management) pe termen scurt sau mediu, care aduc valoare adăugată măsurabilă, într-un interval de timp predefinit.
Mai multe detalii

FORMARE

Soluțiile noastre de instruire pentru companii abordează provocările de afaceri de moment cu care se confruntă profesioniștii din industriile clienților noștri. Instruirile pot lua forma cursurilor personalizate sau pot fi de tip coaching și abordeaza subiecte din demniile strategiei de afaceri, finanțe, risc, controlling, audit și operațiuni.
Mai multe detalii
Call now
for free consultation
: +40 735 831 431
Mail now
free consultation
: office [at] pageone.ro

Aveți nevoie de consultanță?

Realizăm pachete personalizate, care satisfac toate nevoile financiar-contabile, de planificare si de gestiune manageriala ale afaceri