Un nou capitol în afacerea ta


Afacerea PageOne a început pe o pagină albă într-o zi însorită de toamna târzie cu aromă de cafea bună. Ne-am dat seama că împreună putem oferi clienților noștri mai mult decât poate să o facă fiecare dintre noi separat. De ce putem face asta? Pentru că ne simțim bine împreună, împărtășim aceleași valori în afaceri și în viață, ne-am oferit una alteia suport în proiectele profesionale și personale care ne-au provocat și modelat pe fiecare dintre noi și nu în ultimul rând, ne cunoaștem “de când lumea”.

Va invităm să ne cunoașteți și suntem nerăbdătoare să vă cunoaștem și noi povestea afacerii dvs.

Ce ne diferențiază?


Orientarea către client

Credem în afacerea și pasiunea clienților pentru afacerea lor. De aceea modelăm fiecare soluție și modul nostru de lucru în funcție de necesitățile fiecărei afaceri.

Parteneriat de cursă lungă

Construim împreună cu clienții noștri parteneriate puternice, pe termen lung - creăm și dezvoltăm împreună noi soluții care să satisfacă nevoile și ambițiile clienților noștri.

Experiența de antreprenor

Experiența antreprenorială ne permite să facem lucrurile diferit și să alegem cea mai bună soluție posibilă pentru clienții noștri.

Responsabilitatea deciziior

Împărtășim cunoștințe și propunem opțiuni inovative pe care le-am alege pentru propria afacere.

Etica profesională și confidențialitatea totală

Oferim confidențialitatea totală a datelor cu care lucrăm prin contracte de confidențialitate și prin codul deontologic al profesiei noastre pe care o respectăm.

Colaborăm cu


Call now
for free consultation
: +40 735 831 431
Mail now
free consultation
: office [at] pageone.ro

Aveți nevoie de consultanță?

Realizăm pachete personalizate, care satisfac toate nevoile financiar-contabile, de planificare si de gestiune manageriala ale afaceri