Vali Zeller

Vali Zeller

Partener
vali.zeller@pageone.ro

Competențe

Vali are peste 25 de ani de experiența în funcții cheie de Director financiar, Manager de proiect și Auditor intern în mai multe companii multinaționale din Elveția și Germania. Ca Auditor intern, a condus proiecte în vederea integrării companiilor achiziționate de Grup, cu cifra de afaceri de peste 200 milioane Euro.

Printre cele mai de succes proiecte ale sale se numără negocierea și obținerea unor împrumuturi fără garanții, efectuarea unui mare număr de auditări cu asigurarea unui potențial de economisire pentru o companie de peste 1 milion USD, descoperirea unor fraude cu potențial de recuperare de peste 500 mii Euro.

Începând cu anul 2015, Vali a ales să pună în slujba antreprenorilor români, dar și străini, experiența să îndelungată și a înființat propria firma prin care asigura servicii de consultanță în management financiar și operațional pentru mai multe companii, din România și Germania.

Studii și angajament social

Vali deține o diplomă EMBA “Executive Master of Business Administration” obținută de la Kennesaw State University (USA) în cooperare cu ASEBUSS (România) precum și diplomă de Licență obținută la Academia de Studii Economice din București, specializarea Finanțe-Bănci. De asemenea, deține și o certificare IFRS de la EXEC-EDU.

Vali este membru fondator al Professional Women Network România, o asociație non-profit mondială, înființând alături de alte nume sonore filiala din România. În cadrul acestei asociații a deținut anterior, și actualmente este la un nou mandat, funcția de Vicepreședinte Financiar. De asemenea Vali este și lector în cadrul programelor Pilonului Antreprenoriat.

Call now
for free consultation
: +40 735 831 431
Mail now
free consultation
: office [at] pageone.ro

Aveți nevoie de consultanță?

Realizăm pachete personalizate, care satisfac toate nevoile financiar-contabile, de planificare si de gestiune manageriala ale afaceri