Petronela Albescu
petronela.albescu@pageone.ro

Competențe

Petronela Albescu aduce clienților săi peste 25 de ani de experiență în contabilitate și consultanță fiscală și financiară, fiind fondator și partener în cadrul firmei de contabilitate Fiscont Accounting Controller în cadrul căreia a coordonat în ultimii 20 de ani departamentul de consultanță strategică.

Specializată în consultanță contabilă și fiscală atât pentru companiile la început de drum cu capital românesc sau străin dar și coordonarea înființării în Romania a sucursalelor companiilor străine, Petronela a consiliat în cei peste 20 de ani de experiență peste 200 de companii atât romaniesti cât și străine.

Studii și angajament social

Petronela a urmat cursurile Academiei de Studii EconomicedinBucurești, finalizată în 1995 și un Masterat în contabilitate financiară finalizat în 1997. Petronela este acreditată de Corpul Consultanților Fiscali (CCF) că și Consultant fiscal și este de asemenea din 2002 Expert Contabil (CECCAR).

Mai mult, Petronela este și membru al Professional Women Network România, o asociație non-profit mondială care promovează și susține activitățile femeilordinmediul de business. În cadrul acestei asociații, Petronela a ocupat poziția de VP Financiar iar în prezent face parte din echipa de coordonare a activității financiare fiind de asemenea și lector pentru programul  Pilonului Antreprenoriat.

Call now
for free consultation
: +40 735 831 431
Mail now
free consultation
: office [at] pageone.ro

Aveți nevoie de consultanță?

Realizăm pachete personalizate, care satisfac toate nevoile financiar-contabile, de planificare si de gestiune manageriala ale afaceri